skip to Main Content

Huren van machines incl. accessoires

Bij Degraeuwe Renting, zit u aan het juiste adres voor het huren van allerlei industriële machines incl. hun accessoires, aanbouw onderdelen en toebehoren.

Wij zijn een verhuurbedrijf, verhuurfirma, gelegen in het Waasland te Belsele (Sint-Niklaas), Oost-Vlaanderen.  Wij zijn vlot bereikbaar vanuit Gent en Antwerpen via de E17 afrit 13 Waasmunster.

Voor zowel korte als lange termijn verhuur kan u bij ons terecht.

Onze machines zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden.  Heeft u plannen in de tuin, heeft u hulp nodig bij de aanleg van uw zwembad of vijver, grote en kleine grondwerken, funderingen graven, een gleuf graven, de aanleg van uw oprit of terras, vervoeren van bouwmateriaal op de werf, afbreken van een bijgebouw of muur, aanvoeren van grond, zand stralen van de gevel, een back-up stroomgenerator nodig,  kunststof rijplaten nodig, uittrekken van struiken, sneeuw ruimen, enz…

Om de tijdspanne van het onderhoud of de herstelling in te korten, komen de techniekers ter plaatse met een goed uitgeruste interventiewagen.

Wat kan je bij ons huren?

U kan bij ons onder meer een Minigraver (kubota, u10, kx19, kx27/4, …), Graafmachine, grondverzet machine, Mobiele compressor, Benzine schroefcompressor, Elektrische compressor, Toebehoren compressor, Persluchtslang, Breekhamer, Koeldroger en filtratie, stroomgroep, stroomgenerator, Lichtmast, werfkast, Wiellader (kubota RT280), Sloop sorteergrijper, puinbak, klinkerbak, verticuteer machine, verticuteerder, aanhangwagen, autotrailer, …   huren.

Back To Top