skip to Main Content

Onderhoud en reparatie van uw wagen


Onderhoud mét behoud van de fabrieksgarantie.

Het onderhoud van uw auto kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan uw AutoCrew garage. En ook voor reparaties en schadeherstel bent U bij ons aan het juiste adres. U wordt geholpen door vakmannen die door Bosch worden ondersteund met uitgebreide kennis. Elke AutoCrew garage heeft een officiële partnership met Bosch. Wij beschikken over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. En natuurlijk maken alle Autocrew garages gebruik van de geavanceerde Bosch testapparatuur.

Wist U dat er waarschijnlijk vele tientallen verschillende technologieën van Bosch in uw auto zitten? Niet voor niets kan uw AutoCrew garage U daardoor een ‘bumper-to-bumper’ service verlenen. De AutoCrew garage is de garage bij U in de buurt, met vertrouwde gezichten in de werkplaats.

De vakmensen van Uw AutoCrew garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende Bosch opleidingcentra. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Boek snel een afspraak voor jouw tevreden wagen.

Om de tijdspanne van het onderhoud of de herstelling in te korten, komen de techniekers ter plaatse met een goed uitgeruste interventiewagen.

Wij onderhouden alle merken

​Volkswagen, Peugeot, Renault, Toyota, Audi, Ford, Mercedes, BMW, Volvo, Citroën, Mazda, Skoda, Mini, Honda, Nissan, Kia, Suzuki, Hyundai, Porsche, Honda, Opel, Seat, Mitsubishi, jaguar, Land Rover, Dacia, Alfa romeo, Fiat, chevrolet, smart, jeep, Lexus, Subaru en meer.

Back To Top